22 Nisan 2009 Çarşamba

Konu: Geleceğin Süper Gücü Türkiye


Etibank bünyesinde Türkiyeyi geleceğin en büyük ekonomisi yapacak Bor madenini işletiyor. Bugüne kadar Avrupa Birliği Kansere yol açıyor yalanıyla A.B ye girişi vaâd ederek Bor madenini çıkarttırmamıştı. Tam bu yalan ortaya çıktı üretime başlandı derken,Bor ile çalışan araba üretildi. petrolün 20/1 i kadar az yakıt tüketiyor. Anadolu dünyadaki Bor rezervlerinin % 75 ini bulunduruyor. Bu demek oluyor ki dünyanın gelecekteki Süper gücü Türkiye ! amaa Etibank'ı AKP özelleştiriyor... Hemde "9 Tirilyon dolar" değerindeki Etibankı Obama sadece 1 ziyaretle "40 Milyon dolar"a kapattı... Neden Obama Uluslararası ilk ziyaretini Türkiye'de yaptığını sanıyorsunuz ? AKP Özelleştirirse Etibank'ı 20 yılda dünyanın süper gücü olma hayallerimizi hepimiz suya gömelim. Sadece Etibank gibi büyük kurumlar değil, Yabancılara toprak edindirme yasası ile bütün Türkiyeyi satılığa çıkardığını ilan etti AKP. Bununla yetinmedi, Kemal Unakıtana neden böyle yapıyorsunuz diye sorulduğunda, "kimse karışamaz babalar gibi satarız" dedi. Bu ülkenin tarihinden bu yana başına gelen en büyük felaket AKP dir. Ülkeye Milliyetçi bir yönetim gelmezse Satılan bu kurumları geri almak da hayallere karışacak. ßu yukardakileri okuyupda halâ AKP yi savunan varmı acaba .

-------------------------------------------------------------------------------------

ßozkurtların boyu, Göktürklerin soyu, Selçukluların Velihati, Osmanlıların Torubu ve Cumhuriyetin Çocukları !!! Ey şehit oğlu !İrkil ve dik dur...Avrupa hayali soysuzluktur..Ecdadını bil, özünle hoş dur...Geçmişin mertLik oda ßozKuRT dur !!!

-------------------------------------------------------------------------------------

M.Kemal in bir sözü var

bir gün bağımsızlığın ve istiklalin düşerse dara

ne beni nede benzer birini ara...


M.Kemal Samsundan birdaha yürüyüp qelemez...

ona benzer birilerini aramaktansa biz atılalım ileri diyoruz düşünce suçundan dahi prangalıyorlar.. onlar bizim liderimize çaktırmada sulikast yaparlar biz ise onların lideri elimizde, imralıda olmasına rağmen hiçbişey yapmayız her karışı bereket fışkıran bu topraklarda, kalkınmak için yabancı sermaye bekler dururuz. Yediğimiz fındığı bile bizden satın alıp, paketleyip bize geri satarlar... buna da izin verilir... ßizim kanunlarımızı da Avrupa birliği keyfine qöre düzenliyor Akp yi de alet etmiş eline hem A.B hem ABD,A.B yi bize vaâd ederek bizim yasalarımızı düzenliyorlar bizde diyoruz ki, Avrupa birliğinin bir parçası olmaya çalışmaktansa, Turan birliğini kurup Tüm Avrupayı parçalayalım... Ama AKP ne diyor ? Durmak yook yola devam...35 milyon metre kare vatan topraklarını Özelleştirip, yabancılara toprak edindirme yasası ile satmaya çalışırlar... Tepki görmesin diye Kazakistanlıya sattık derler, adamı bi araştırırız Ermeni asıllı Rus...Durmak yook yola devam...derler halâ

-------------------------------------------------------------------------------------

Bulutlar teninden,

dağlar kokundan

Sarhoştur sevdiğim Mahsuni bundan

Birdaha gel geL Samsun'dan....

sarı saçlım mavi gözlüm

nerde, nerde, nerdesin dostt ?
neredesin atam...!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

klip video ara ve dinle

partner

 
oyun indir tek link oyun indir oyun download bedava oyun indir full oyun indir